Toervaartgids 2019 online!

Met veel trots stelt VVW haar VVW-Toervaren gids 2019 voor. Onze gids is een vaste waarde voor de bundeling van de laatste vaarinformatie. Elk jaar wijzigen er immers gegevens in havens en clubs. Eens de gids gedrukt is, kan u voor nieuwe of bijkomende informatie terecht op de website, op onze Facebookpagina of op onze app van het Ankerproject.

Hieronder kan je de gids digitaal doorbladeren!

 

 

Bijkomende informatie 2019

Yachting Club Geel

De prijs voor een maand in hun haven te liggen bedraagt €140 euro. Het bedrag zoals vermeld in de gids (€90) geldt niet meer in 2019.

 

Watersportvereniging Ijsselmonde

Vanaf vaarseizoen 2019 kunnen jullie ook terecht bij Watersportvereniging Ijsselmonde. Zij zijn sinds dit jaar een gouden ankerhaven. Op hun website stellen ze zichzelf graag voor: 

Vlak aan de rand van de Rotterdamse wijk Oud-IJsselmonde vindt u de prachtige ruime jachthaven van watersportvereniging IJsselmonde. Onze haven is van alle gemakken voorzien en is zonder brug of sluis vanaf de Nieuwe Maas bereikbaar voor jachten met een maximale diepgang van 2,50 meter. Wij hebben naast vaste ligplaatsen ook meer dan voldoende passantenplaatsen. De jachthaven is zeer strategisch gelegen, direct aan de Nieuwe Maas op een keerpunt in de staande mast route. U vindt bij ons een prima overnachtingspunt halverwege het traject Amsterdam-Gouda-Dordrecht-Zeeland.

 Tot ziens in Ijsselmonde?

 

 Westhinder Marina in Zeebrugge

De andere nieuwe Ankerhaven die u vanaf heden kunt bezoeken, is Westhinder Marina. Westhinder Marina ligt in Zeebrugge,  het is de enige jachthaven aan onze Belgische kust van waaruit zo gevarieerd kan gevaren worden. Alle Belgische havens en Duinkerke zijn bereikbaar op één dag, het mooie Zeeland met zijn gezellige dorpjes ligt vlakbij.

 

 

Laatst aangepast: 4/07/2019 8:19:53