Sup for Life - groot succes !

Bijna 100 suppers kwamen opdagen voor de warmste Sup-tocht van het land. De wedstrijdsuppers en gedreven peddelaars namen de start aan het Sas in Deinze voor de langste tocht. Na 12 kilometer mocht Tom Ameije het talrijk opgekomen publiek in Sint.-Martens-Latem als eerste begroeten. Na een heel gezellige middagpauze nam de volledige vloot, onder begeleiding van drie begeleidingsboten de start richting VVW Gent Leie aan de Snepkaai. Het werd een snel tweede deel want iedereen zag er na de 6 kilometer over de slingerende Leie nog steeds piekfijn uit. Wat volgde was een gezellige kerstmarkt waar de organisatoren de deelnemers nog een laatste keer aanporden om het goede doel, LCH vzw, te ondersteunen. Het jonge DJ talent 13 AMPS zorgde voor een knappe DJ-set terwijl deelnemer Tomas Desoete bekwam van de Sup-tocht, hij hield het alvast droog. 

Het enthousiasme van de organisatoren kreeg ook dit jaar de steun van Windsurf Club Deinze, VVW Gent Leie, het ’t Oud Sashuis in Deinze, de watersportfederaties VYF en VVW Recrea, en de schippers met hun boten, de Linas III, de Staf en de Lemmerboot IV van het ’t Oud Sashuis.

Het was weerom een warm samenzijn dat alleen mogelijk is door de inzet van de vele vrijwilligers en de sportievelingen. Voor de opbrengst is het nog koffiedik kijken maar VVW Gent Leie kondigde alvast zo’n 4.000 euro aan opbrengsten aan! 

Meer info:
www.supforlife.be

Laatst aangepast: 19/12/2018 11:42:55