Spirit-ual Weekend op 17 en 18 september in Blankenberge

Spirit jachten zijn iconisch in de yachtingwereld, zeker in oze contreien. Bootbouwerijvan Heygen in de Rupelstreek bouwde jarenlang klassiekers die vele wedstrijden wisten te winnen. De ontwerpen van Jac. (Kees/Koos) De Ridder zijn vlot zeilende en veilige boten die nog steeds goed scoren op wedstrijdbanen "round the cans".

Vorig najaar werd een eerste wintermeeting met liefst 42 schippers gehouden. Een evenement voor de Spirits organiseren was dan ook een logisch vervolg. Op dit moment hebben zich al 15 deelnemers aangemeld maar via deze kanalen willen we iedereen de kans geven deel te nemen.

De bijeenkomst voor eigenaren, zeilers en andere fans van de unieke Spiritjachten van 25 tot 42,5 voet zal doorgaan in Blankenberge op 16 en 17 september. Er worden heel wat leuke activiteiten aangeboden en de jachthaven zorgt voor aantrekkelijke ligplaatstarieven bij VVW Blankenberge. Het crewdinner gaat door in Steiger 16 en liefhebbers kunnen deelnemen aan de Ostrea Rose Classic RAce op zondag 18 september. Maar bovenal is dit een samenkomst van Spirit-lovers. 

Reserveer nu al je plekje bij info@shiptoshore.be

Op zoek naar andere leuke kanalen? Op facebook vind je een groep Spirit 32 en een groep Spirit 36-37

Het evenement geniet de steun van Omer, traditioneel blond en VVW Blankenberge

Laatst aangepast: 19/12/2018 11:42:55